"Barder" krémleves

2012-09-03

sponsored links


Vagyis barack-szeder krémleves. :) Most nemcsak õszibarackból készítettem levest, hanem egy kis szedret is adtam hozzá. A lekvár-, és gyümölcslé gyártások közepette félretettünk pár gyümölcsöt, hogy abból legyen egy kis könnyû leves... Bár én szívesen ennék kolbászos bablevest, de azzal egyedül vagyok. :) Úgyhogy várom, hogy kissé hûvösebbre forduljon az idõ, aztán jöhet az a meleg, laktató leves is. :)

Elkészítése

A gyümölcsöket megmosom. A barackot meghámozom, és kis kockákra feldarabolom. Felteszem fõni, és amikor felforrt a víz, cukorral ízesítem.
Miután megpuhultak a gyümölcsök, tejszínben elkevert vaníliás pudingport adok hozzá, és azzal együtt forralom még 4-5 percig. Végül összeturmixolom. Hûtve fogyasztjuk.

Hozzávalók:
1 nagyobb marék fekete szeder
2 õszibarack
2-3 ek. cukor ...

Folytats a blogon ... izutazas.blogspot.com/2012/09/barder-...

sponsored links

Keres?s